2021 NPZA Spring Digitial Workshop - Friday, March 12, 2021, 8:30am-4:30pm CST

 March 12, 2021   
Time Room 1 Room 2 Time

 8:30 am to 9:30 am

Storytelling and Planning
Dr. James Segedy FAICP and Lisa Segedy AICP
8:30 am to 9:30 am
 9:45 am to 10:45 am Land Banking and Rural Areas
-Alec Baillie, Mayor of Loup City
(1hr MCLE)
Winslow After the Floods
-UNL Students and Jeff Ray AICP, JEO Consulting Group
(1hr MCLE)
 9:45 am to 10:45 am
 11:00 am to 12:00 pm Legislative Update
-Dave Ptak, Hastings City Administrator
(1hr MCLE)
Silver Lining of Social Distancing: Playbook for Public Engagement from Afar
-Caitlin Bolte
-Jane Reasoner
Confluence
(1hr MCLE)
 11:00 am to 12:00 pm
 12:00 pm to 1:00 pm Networking: Lunch and Meetings after COVID  12:00 pm to 1:00 pm
 1:00 to 4:00 pm Planning Fundamentals
-Chad Nabity AICP, Planning Director
Hall County/City of Grand Island 
(3hr MCLE)
Annexation
-Keith Marvin AICP, Marvin Planning Consultants
(1.25hr MCLE)
 1:00 to 2:15 pm
Workforce Housing
-Aaron Sorrell AICP, Community Planning Insights
(1.25hr MCLE)
 2:30 to 3:45 pm
4:00 to 4:30 pm   General Q & A  4:00 to 4:30 pm
Revised 2021-02-25

 


Save the dates for future conferences


2020 NPZA Fall Workshop (via Zoom) - Friday, October 2, 2020, 8:30am-4:30pm

  • Additional information on the sessions located in the PDF Flyer 
  • Online Registration Closed 

Nebraska Planning Conference March 4-6, 2020
Kearney, NE at the Younes Conference Center